• Surfen Strand Horst

    Vinea

Strand Horst populaire locatie voor surfkampen voor kinderen

12-06-2019, 16:04 | Lezersnieuws | Hein

Nederlandse kinderen weten Strand Horst steeds beter te vinden! Voor het vierde jaar op rij is Strand Horst het toneel voor superleuke wind- en kitesurfkampen. Vinea en Telstar Beachclub organiseren deze kampen gezamenlijk. Telstar zorgt voor de accommodatie en surfmaterialen, Vinea Vakanties organiseert en begeleidt de kampen. Samen staan ze garant voor onvergetelijke vakanties voor kinderen. 

Om te leren surfen is Strand Horst een van de beste locaties van Nederland: Een mooi strand en het water is eindeloos lang maar kniediep! Ideaal om les te geven, zowel aan beginners als aan gevorderden.  Hier worden de nieuwe echte surf-dudes of surf-chicks geboren!

De kinderen verblijven in de Telstar Beachclub. Hier worden ze volledig ondergedompeld in de wereld van het wind en kitesurfen. Zelfs de slaapvertrekken zijn in surfstyle! De enthousiaste staf zorgt voor een bruisend programma naast de surflessen. Want ook na het surfen hoeven kinderen zich geen moment te vervelen! Van slacklinen, indoboarden en suppen tot barbecueën op het strand: Ze maken het deze vakantie allemaal mee. Meer informatie op vinea.nl.