• Sprookjesfestival

    Eigen foto

Sprookjesfestival

10-12-2018, 14:53 | Lezersnieuws | Harriet

In de kerstvakantie organiseert Stichting Welzijn Nunspeet op 27 en 28 december van 10.00 uur tot 16.00 uur het sprookjesfestival. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en vindt plaats in basisschool De Bron, locatie Meester Drostweg 6 in Nunspeet.

Tijdens dit sprookjesfestival is het thema ‘Wat doet die kat bij Sneeuwwitje?’. Annabel Grimm, de sprookjesschrijfster, merkt dat haar verhalen door elkaar zijn geraakt. Er klopt niets meer van. Ook de sprookjesfiguren lijken anders dan zij ooit beschreven heeft. Wordt het ooit weer zoals het was?

Kinderen hebben een actieve rol in dit verhaal. Hierbij gebruiken ze toneelstukjes, verzinnen ze liedjes, opdrachten en spelletjes, het kan zo gek niet bedacht worden, of het komt voorbij. De kinderen werken en spelen veel samen. De ideeën, kracht, initiatieven en natuurlijk fantasie van de kinderen staan centraal bij de ontwikkeling van het verhaal.

De kosten voor 1 dag zijn € 9,50 p.p. en voor 2 dagen € 14,50 p.p. Dit is inclusief eten en drinken.

Ouders die mee willen helpen zijn ook van harte welkom. Uw kinderen krijgen dan korting op de entreeprijs!

Het is de bedoeling om vooraf, contant, te betalen. Dit is mogelijk op 13 december tussen 14.00 – 21.00 uur en op 18 december tussen 12.00 - 16.00 uur bij SWN in Veluvine.

Vanaf heden kunnen kinderen opgeven worden voor deze activiteit. Geeft u bij het aanmelden graag de volgende informatie door: naam, leeftijd, telefoonnummer waarop u tijdens de activiteit bereikbaar bent, aantal dagen van deelname, bijzonderheden m.b.t. uw kind(eren), over bijv. voeding, allergieën, medicatie etc.

 

Voor meer informatie, opgave en betalen kunt u terecht bij:

Stichting Welzijn Nunspeet, Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet, Tel: 0341 – 25 20 20

E-mail: info@welzijnnunspeet.nl