• Jan Willem en Berry Snoek met VSCO'61 9

    Fotografie Herman van der Wal

Snoek Installatietechniek VOF sponsort sporttassen VSCO’61 9

12-04-2019, 23:03 | Lezersnieuws | Jan

Het Oosterwoldse bedrijf Snoek Installatietechniek VOF heeft afgelopen zaterdag het jeugdige VSCO’61 9 aangenaam verrast door sponsoring van special design sporttassen. Jan Willem en zoon Berry Snoek waren naar sportpark De Heughte gekomen om de tassen officieel te overhandigen. Het enthousiasme in het negende was groot, waarna aanvoerder Paul van der Spek de tassensponsor hartelijk bedankte en als blijk van waardering een fraai bloemstuk en enkele VSCO’61-gadgets aanbood. De leiders Melvin de Vries en Theo Uitenbroek, alsook sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten eveneens dank uit en wensten Snoek Installatietechniek veel succes toe.

Na vele jaren in loondienst nam Jan Willem Snoek in 1996 de beslissing voor zichzelf te beginnen. Zijn bedrijf kreeg de naam J.W. Snoek installatiebedrijf. Na vele goede jaren kende het bedrijf door de economische crisis en ernstige ziekte van Jan Willem een wat mindere periode. Mede door het toetreden van zoon Berry in 2014 werd het tij gekeerd en groeide het bedrijf gestaag.

Snoek Installatietechniek verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven loodgieterswerk, elektra, CV-installaties, dak- en zinkwerk, warmtepomptechniek en zonnepanelen. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht staan bij Snoek voorop.

Snoek Installatietechniek is al vele jaren een gewaardeerde sponsor bij VSCO’61. Het bedrijf is naast subsponsor ook mede-shirtsponsor van het nieuwe team VSCO’61 9. Het was dan ook een mooie mededeling dat Snoek dit team ook wilde sponsoren met special design sporttassen.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Het negende elftal ontving op sportpark De Heughte de mooi gestylde tassen uit handen van Jan Willem en Berry Snoek. Na de fotoshoot bedankte aanvoerder Paul van der Spek de trouwe sponsor hartelijk en bood hen een fraai bloemstuk en enige VSCO’61-gadgets aan als blijk van grote waardering. Ook teamleiders Melvin de Vries en Pieter Uitenbroek, alsook sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten namens VSCO’61 dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten het installatiebedrijf veel zakelijk succes toe.

De sporttassensponsor van VSCO’61 9 is te vinden op:

Snoek Installatietechniek VOF Zwarteweg 6 8097 PV Oosterwolde (Gld) T: 0525 - 62 18 10 M: 06 - 511 86 965 E: info@jwsnoek.nl www.jwsnoek.nl