• V.l.n.r.: Jan-Willem Snoek, (l), zoon Berry en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder

    Dik Leusink

Snoek Installatietechniek continueert subsponsorschap VSCO’61

15-01-2019, 22:09 | Lezersnieuws | Jan

Het Oosterwoldse bedrijf Snoek Installatietechniek VOF heeft deze week haar subsponsorschap bij VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte  ondertekenden Jan Willem en zoon Berry Snoek de vernieuwde subsponsorovereenkomst namens hun bedrijf. Sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder zette namens de club zijn handtekening. Een fraai bloemstuk werd de trouwe subsponsor door VSCO’61 aangeboden als blijk van bijzondere dank en waardering.

Na vele jaren in loondienst te zijn geweest nam Jan Willem Snoek in 1996 de beslissing om voor zichzelf te beginnen. Zijn bedrijf kreeg de naam: J.W. Snoek installatiebedrijf. Na vele goede jaren kende het bedrijf door de economische crisis en de ernstige ziekte van Jan Willem een wat mindere periode. Mede door het toetreden van zoon Berry tot het bedrijf in 2014 werd het tij gekeerd en groeide het bedrijf gestaag.

Snoek Installatietechniek verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven loodgieterswerk, elektra, CV-installaties, dak- en zinkwerk, warmtepomp-techniek en zonnepanelen. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht staan bij Snoek voorop.

Snoek Installatietechniek is al vele jaren een gewaardeerde sponsor bij VSCO’61. Het bedrijf is naast subsponsor ook mede-shirtsponsor van het nieuwe negende elftal van VSCO’61. En ook in 2019 wil Snoek dit team verder gaan supporten. Later zullen meer details hierover bekend worden gemaakt.

Het aflopende subsponsorcontract is onlangs geëvalueerd. Zowel sponsor als club waren unaniem van mening dat de samenwerking en sponsoring prima is verlopen en dat dit gecontinueerd kon worden. Dientengevolge zetten deze week Jan Willem en zoon Berry Snoek op sportpark De Heughte hun handtekeningen onder de vernieuwde driejarige subsponsorovereenkomst. VSCO’61 is erg ingenomen met deze support, hetgeen sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder in zijn dankwoord ook treffend verwoordde. Als blijk van grote waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk door de club aangeboden.

Snoek Installatietechniek VOF
Zwarteweg 6
8097 PV Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 18 10
M: 06 - 511 86 965
E: info@jwsnoek.nl
www.jwsnoek.nl