• Sfeervol kampvuur bij Scouting Nunspeet

    Leonie de Zwaan

Sfeervolle kampvuuravond bij Scouting Nunspeet

08-10-2018, 22:13 | Lezersnieuws | Leonie

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseerde Scouting Nunspeet in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe een kampvuuravond. De avond stond in teken van de Kinderboekenweek.

Een knisperend vuurtje en een fijn verhaal om je warm te houden. De kinderen luisterden aandachtig naar Annemarie, die het mooie verhaal voorlas over vis Regenboog. De vis leert vriendschappen te sluiten en de kinderen zijn onder de indruk. Het verhaal is niet zomaar uitgekozen, maar sluit precies aan bij het thema van de Kinderboekenweek: vriendschap! Scouting Nunspeet vond het dan ook leuk om te zien dat er veel vriendjes mee waren naar de kampvuuravond.

Na het verhaal zong iedereen op hun hardst mee met gezellige kampvuurliedjes. De bevers (jeugdleden van 5 tot en met 7 jaar) lieten hun ingestudeerde dansje zien aan het publiek. Maar het állerleukst kwam misschien wel als laatst: marshmallows roosteren op het vuur! Met een gevulde buik werd de avond afgesloten.

Een keertje komen kijken bij Scouting Nunspeet? Leuk! Kijk eens op scoutingnunspeet.nl. Je mag drie keer vrijblijvend meespelen.