• Deelnemers toertocht

    TCDV

schwalbe veldtoertocht op 2 februari - toerclub de volharding

21-01-2019, 11:13 | Lezersnieuws | Betty

Op 2 februari kunnen mountainbikers zich weer uitleven in de bossen rond Nunspeet.
TC De Volharding organiseert dan de Schwalbe Veldtoertocht. Deze tocht heeft 3 NTFU-sterren. Met dank aan de natuurbeheerders van Staatsbosbeheer, Gemeente Nunspeet en Willemsbos is het een schitterend en landschappelijk zeer afwisselend parcours, dat het nodige van de deelnemers zal vergen.


Routes en verzorgingsposten
Er is keuze uit 3 routes: 26, 50 en 75 kilometer. Op de kortste route is 1 verzorgingspost en op de langere routes zijn 2 posten.

Inschrijven en starten
Starten kan tussen 09.00 en 10.30 uur. Startlocatie is Sporthal de Feithenhof, Elektraweg 5, 8071 CX, Nunspeet. Voorinschrijven is mogelijk via de NTFU-site.
Deelnamekosten: €6, NTFU- en KNWU-leden krijgen €2 korting op vertoon van lidmaatschapskaart.
Jeugd tot 16 jaar kan gratis meedoen en kan ook starten onder begeleiding van een voor- en achterrijder. Starttijd is rond in 09.30 uur! Vragen? Stuur een mail naar jeugd@tcdevolharding.nl

Ontspanning na de inspanning
Bij de sporthal is ruime parkeergelegenheid en kunnen deelnemers gebruik maken van kleedruimten en douches. Na de rit kan iedereen in de kantine bijkomen met een hapje en drankje. Er is tevens de mogelijkheid om fietsen schoon te spuiten.

Contact
https://www.tcdevolharding.nl/pages/48/Schwalbe-Veldtoertocht/