• Op de foto: links Elbert Jan Hesse, rechts Remon van der Haar

    Novon Schoonmaak

Schoonmaakbedrijven Van der Haar en Novon werken samen in de regio

25-01-2018, 10:30 | Lezersnieuws | Nancy Brink

Door bundeling krachten en specialisaties meer slagvaardigheid op de Veluwe.

EPE - Schoonmaakbedrijf Van der Haar uit Epe is op 4 december 2017 een samenwerking

aangegaan met Novon Schoonmaak uit Zwolle. "Slagvaardigheid en specialisatie, dat is waar we samen voor gaan", aldus Remon van der Haar. Schoonmaakbedrijf Van der Haar gaat zich volledig richten op de zogenaamde specialistische reiniging, zoals glasbewassing en vloeronderhoud. Novon heeft de reguliere schoonmaakwerkzaamheden bij de opdrachtgevers van Van der Haar overgenomen, inclusief de schoonmaakmedewerkers. Elbert Jan Hesse: "Wij verzorgen al schoonmaak van o.a. kantoren, scholen en recreatieparken op de Veluwe. De samenwerking biedt ook onze medewerkers meer mogelijkheden in hun eigen regio.

Beide organisaties hebben korte lijnen, kennen de regio, doen wat ze zeggen en kunnen bouwen op jarenlange ervaring. Ieder op hun eigen vakgebied. Leuk detail: Van der Haar verzorgt voor Novon de specialistische werkzaamheden in de regio Hattem - Heerde - Epe - Vaassen - Apeldoorn.

Novon Schoonmaak

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. En daarvoor heeft u een deskundig team nodig. Bij Novon vindt u getalenteerde mensen die van schoonmaken hun beroep hebben gemaakt. Novon Schoonmaak werkt voor organisaties in noord oost Nederland vanuit de vestigingen in Zwolle, Enter, Franeker en Groningen.