Samenwerking Fysio-plus Fitness Noord Oost Veluwe en Trailrun Wezep

17-04-2018, 14:25 | Lezersnieuws | ferdinand

Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe en Trailrun Wezep slaan de handen in één. Op 12 mei organiseert Trailrun Wezep vanuit Wapenveld de eerste trailrun. Inmiddels doen er 350 deelnemers mee aan de verschillende trailrun activiteiten die starten vanaf Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe, kwartelweg 1a in Wapenveld.

Om 11 uur start de marathon over ruim 41 km gevolgd door de halve marathon om 11.30 uur met 21 km. De vijf en tien km starten om 12 uur. Tot slot start de Cani cross om 12.15 uur.

Het parcours is uitgestippeld door de prachtige natuur en 100% op onverharde ondergrond. Het doel van Trailrun Wezep is deelnemers op een sportieve manier kennis te laten maken met de prachtige omgeving op de Veluwe. De sport wordt steeds populairder, om meer deelnemers deze ervaring te geven organiseert Trailrun Wezep nu ook de 5 km.

Eigenaar Ronald van Roeden van Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe is enthousiast en blij om met deze samenwerking een steentje bij te dragen aan een sportief evenement. Als startlocatie biedt hij de organisatie en deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van de accommodatie.