• Bert Jan de Bondt droeg het voorzitterschap over aan Roy Heetkamp

    Eigen foto Lionsclub Hattem

Presidentswissel Lions Club Hattem

26-06-2019, 14:49 | Lezersnieuws | Erik

HATTEM - Op zaterdag 22 juni vond de jaarlijkse Presidentswissel plaats van de Lions Club Hattem. Bert Jan de Bondt droeg het voorzitterschap over aan Roy Heetkamp. Thema voor het komende bestuursjaar is: In beweging!

Bij alle activiteiten zal dit thema zowel letterlijk als figuurlijk worden uitgedragen. Letterlijk zal zich dit uiten in actief bijdragen aan onze goede doelen en dus de handen uit de mouwen steken bij diverse activiteiten. Figuurlijk in beweging zijn willen wij bereiken door als club verdere verdiepingen van huidige activiteiten te bewerkstelligen en daarnaast ook werken aan nieuwe ideeën en doelstellingen.

Een aantal bekende activiteiten zijn het huiskamerfilmfestival, de witte en rode wijnacties en komend jaar weer het Hezenberg Muziekfestival. Houd daarvoor de agenda in de gaten op onze website.

Vanaf september zijn de mannen van de Lions Club Hattem weer actief bij tal van sociale en culturele activiteiten ten behoeve van goede doelen in en rond Hattem.

Wij hopen dat wij ook komend jaar weer op uw steun kunnen rekenen om samen de doelen realiseren en zien u dan ook graag bij één of meerdere activiteiten.