• De grote werkers

    Bertus van den Oosterkamp

Opening kantine c.s.v Vios – Vaassen

18-02-2019, 22:28 | Lezersnieuws | B.H.J.

Op zaterdagmiddag 16 februari is na een periode van 4 weken hard werken de “nieuwe” kantine in gebruik genomen van c.s.v Vios .

Het was de eer aan Sibo, al jarenlang een vast gezicht achter de bar bij VIOS, om de eerste pilsjes te tappen voor de bouwcommissie als dank en waardering voor alle vrijwilligers, bedrijven en sponsoren die hebben bijgedragen aan de renovatie en herinrichting van het VIOS Clubhuis.

De nieuwe kozijnen die eind vorig jaar al waren aangebracht geven rondom zicht op de velden en zorgen voor veel licht binnen en natuurlijk springt de nieuwe grote bar, voorzien van een geheel nieuwe energiezuinige tapinstallatie, meteen in het oog als je de ruimte binnenkomt.

Ook is alles binnen geschilderd en zorgen het nieuwe plafond, de verlichting en de houten betimmering en natuursteen bekleding op de diverse wanden voor veel sfeer wat wel bleek uit de vele positieve reacties die we mochten ontvangen over het resultaat van dit alles.  Als alles binnen en buitenom de kantine binnenkort gereed is zal dit nog uitgebreid met de betrokken mensen gevierd worden in het vernieuwde clubhuis op het toch al fraaie VIOS complex aan de Woestijnweg 63 in Vaassen