• Open Huis 22 januari

    Nuborgh College Veluvine

Open Huis 22 januari Nuborgh College Veluvine

11-01-2019, 17:33 | Lezersnieuws | Nuborgh College

Op dinsdag 22 januari 2019 is er Open Huis op Nuborgh College Veluvine. Alle leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen zijn samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom. Opnieuw staan alle deuren van Nuborgh College Veluvine open, zodat de leerlingen en de ouders/verzorgers een goede indruk van de school krijgen.

Kwalitatief goed onderwijs dichtbij

Aan het begin van het nieuwe jaar is er volop ruimte om verschillende scholen in de omgeving te bezoeken. Hierdoor kunnen leerlingen en hun ouders/verzorgers zich een goed beeld van het voortgezet onderwijs vormen. Het Open Huis van Nuborgh College Veluvine biedt een mooie kans om te ervaren hoe de sfeer is: actief en betrokken en sociaal veilig.

Tijdens ons Open Huis zal duidelijk worden hoe wij kwalitatief goed onderwijs bij u in de buurt vormgeven. Nuborgh College Veluvine kenmerkt zich namelijk door kwalitatief goed onderwijs. Bovendien willen wij dicht bij de leerlingen staan en houden wij rekening met de verschillende kwaliteiten van leerlingen.

Belangstellende leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen en hun ouders/verzorgers kunnen tijdens het Open Huis kennismaken met alle medewerkers van Nuborgh College Veluvine. Ook zijn er leerlingen van onze school aanwezig met wie jullie kunnen praten over ons onderwijs.

Voorlichting

Om 19.15 uur zal de teamleider van de onderbouw basis/kader en bovenbouw TL+, mevrouw I. Donker, in de Rabozaal van Veluvine een voorlichting geven over het vmbo. Om 20.15 uur is in dezelfde zaal een voorlichting over havo/vwo door mevrouw W. Postma (teamleider onderbouw TL+ en havo/vwo). Tijdens deze voorlichtingsrondes wordt er tegelijkertijd een voorlichting gegeven in de Nestlézaal. Deze voorlichting is gericht op de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen. Mevrouw De Wit zal samen met meneer Diepeveen informatie geven over de school. Daarnaast zijn er doorlopend activiteiten in de verschillende lokalen en worden alle vakken gepromoot. Uiteraard staan docenten én leerlingen klaar om vragen te beantwoorden.

U en jullie zijn van harte welkom op dinsdag 22 januari tussen 18.30 uur en 21.00 uur op Nuborgh College Veluvine, F.A. Molijnlaan 184!