Open dag De Sterreschans druk bezocht tijdens Week van Zorg en Welzijn

22-03-2019, 16:43 | Lezersnieuws | Annabel

Nijmegen, 22 maart 2019. Op 16 maart openden negen woonzorglocaties van Domus Magnus de deuren. Dit in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Met bijna 100 bezoekers was de open dag voor De Sterreschans een groot succes. 

 

Rondleidingen en oudhollandse spellen 

Bij aankomst werden bezoekers in het restaurant ontvangen met koffie, thee, gebak en oudhollandse spellen. Paolo Prevatti zorgde voor de muziek met een oude platenspeler en lp’s. De sfeer was goed en het was gezellig druk tijdens de rondleidingen door het unieke oude schippersinternaat. Bezoekers konden een appartement en de gemeenschappelijke ruimtes van de woonzorglocatie bekijken. ‘Wat ziet de woonruimte er prachtig uit en zo licht, dat had ik niet gedacht’, vertelde een geïnteresseerde na afloop. De dag werd afgesloten met versgebakken wafels, die de chef-kok eigenhandig uitdeelde aan de gasten. 

 

Meer informatie? 

Heb u de open dag gemist, maar bent u belangstellend naar deze locatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt? U bent van harte welkom voor een rondleiding op een moment dat het u schikt. Kijk voor meer informatie op?www.domusmagnus.com.