• Kampvuuravond

    Matthe Vos

Ontmoeting bij het kampvuur

11-02-2019, 21:41 | Lezersnieuws | gerjan

Eén van de dingen die we regelmatig van bezoekers terugkrijgen op de vraag wat ze zo waarderen aan de Kampvuuravonden, zijn de ontmoetingen. Mannen vinden het heerlijk om in een ongedwongen setting, rondom een knapperend vuurtje, andere mannen te ontmoeten die met dezelfde dingen worstelen als henzelf. Die dezelfde uitdagingen in het leven hebben als henzelf. Maar die ook net als henzelf behoefte hebben om af en toe van man tot man, van hart tot hart, met elkaar te spreken.

Als jij die behoefte ook hebt, kom dan aanstaande donderdagavond eens langs om de sfeer te proeven. En ga niet alleen andere mannen ontmoeten, maar laat je door spreker Albert Bolwijn ook inspireren over 3 kernwoorden: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Benieuwd hoe Albert daar één mooie boodschap van maakt? Zorg dan dat jij aanwezig bent 14 februari!

Kom jij meer voor het samen zingen met vele andere mannen? Of kom jij gewoon omdat je het mooi vindt om fikkie te stoken? Of ben jij er misschien stiekem altijd wel omdat jij uitziet naar de vette hap halverwege de avond? Ook dat vinden we allemaal prima; we zien er naar uit je te ontmoeten!

We zien je graag donderdag 14 februari vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg