• Little Steven en Paula Collewijn na overhanding portret

    Hans Tromp

Nunspeetse Kunstenares Paula Collewijn overhandigt portret aan Little Steven, bandlid van de legendarische Bruce Springsteen's E - stree

11-07-2018, 10:37 | Lezersnieuws | Paula

Paula Collewijn, Nunspeetse Kunstenares, overhandigt op donderdag 5 juli een portret aan Little Steven in het Hard Rock cafe Amsterdam.

Omdat ik een groot fan ben van Bruce Springsteen en aan Bruce Springsteen persoonlijk een schilderij heb overhandigd, wilde ik ook graag aan Little Steven (Steven van Zandt), een bandlid van Springsteen's legendarische E-street band een portret overhandigen.

Little Steven staat ook bekend als acteur in de serie The Sopranos en daarnaast is hij ook zanger. Hij scoorde ook diverse hits zoals "Forever" en heeft ook een eigen band genaamd Little Steven and the Disciples of Soul. Nu heeft hij na 15 jaar weer een nieuw album uit met de titel "Soulfire".

Voor mij een mooie kans om hem het portret te geven, wetende dat hij in Nederland zou zijn. Ik sta ook nog erg leuk met hem op de foto. Een zeer vriendelijke man, die Steven van Zandt!

De eerste foto is gemaakt door Hans Tromp, de tweede foto ( waar ik het portret laat zien met de mensenmenigte er bij) is gemaakt door Patricia Benjamins.

~ Souls of Art ~  Paula Collewijn
  
Dier en Mens In Portret
Tekeningen/ Schilderijen en Sculptures
In opdracht en Vrije Expressie