• Jan en Dikkie vlieger

    Ans Bultman

'Mooi dat et zo kan'

08-11-2018, 19:36 | Lezersnieuws | jan willem

Bovenstaande is de lijfspreuk van Jan Vlieger die samen met zijn vrouw Dikkie donderdag 1 november jl. 40 jaar als beheerders echtpaar was verbonden aan het Buurtgebouw in Oostendorp.

Ter gelegenheid hiervan werd hen een receptie aangeboden door het bestuur van de Buurtvereniging welke massaal werd bezocht door o.a. burgemeester Rozendaal en de wethouders Krooneman en Klein van de gemeente Elburg, afvaardigingen van zuster buurtverenigingen, vertegenwoordigers van verenigingen welke gebruik maken van het Buurtgebouw, leden van de Buurtvereniging, aannemers, leveranciers en naaste bewoners.  

Op de druk bezochte receptie werd het jubilerende echtpaar toegesproken door de  huidige voorzitter van de buurtvereniging De heer Henk Nagelhout die het echtpaar prees om hun niet aflatende inzet v.w.b. alle zaken aangaande het Buurtgebouw zoals schoonmaak, inrichting en onderhoud.  

Dankzij hen ziet het Buurtgebouw er altijd piekfijn en schoon uit.  De afgelopen jaren zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd, waarbij Jan als drijvende en inspirerende kracht de uit te voeren werkzaamheden coördineert, zoals zonnecollectoren op het dak, is de accommodatie onlangs buiten van een nieuwe verflaag voorzien en werd enige weken terug energiezuinige led-verlichting in het gehele gebouw geplaatst. Namens de Buurtvereniging werd hen als blijk van waardering een enveloppe met  inhoud overhandigd.