• eigenaars mijnTafel Elburg

    eigen foto

Mijntafel opent nieuwe vestiging in Elburg

21-03-2018, 15:54 | Lezersnieuws | Ria

mijnTafel opent in binnenstad Elburg Duurzaam winkelconcept met tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen

Elburg, 14 april 2018 – Op zaterdag 14 april om 10.00 uur verrijkt mijnTafel Elburg de stad met een nieuw winkelconcept. Aan de Beekstraat 55 in Elburg vindt u een winkelpand met tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen. De winkelformule past goed bij de levendige historische stad Elburg met gezellige markten en een gevarieerd winkelaanbod.

Toegankelijk en eigentijds

Centraal in de het historisch centrum mijnTafel Elburg gevestigd. “Wij bieden een lucratief, eenvoudig en eigentijds winkelconcept”, aldus eigenaar Ria Beukhof. De winkel biedt een mix van tweedehands en nieuwe spullen en trekt daardoor mensen die zowel een goedkoop cadeau als collectors item zoeken.  

Van kunst tot kleding

Vanaf de opening heeft mijnTafel Elburg plek voor 114 houten tafels waarop huurders hun waar kunnen uitstallen. Speelgoed, kleding, huishoudelijke apparaten, sieraden en lp’s zijn een greep uit het totale aanbod. Naast particulieren kunnen ook webshophouders, kunstenaars, clubs, verenigingen en scholen spullen verkopen. Regulier betalen rond de €25 per week bij minimaal 2 weken tafelhuur.