• The Young Church Singers

    YCS

MessAgedienst met Young Church Singers in Vaassense Dorpskerk

18-01-2019, 15:57 | Lezersnieuws | Wim

Op zondagavond 27 januari wordt de volgende MessAgedienst in de Dorpskerk gehouden. De dienst begint om 19.00 uur en wordt geleid door ds. Bert Heslinga. Het thema van de dienst is: "Geloof je?". De Young Church Singers uit Apeldoorn verlenen medewerking aan deze dienst.

Ds. Bert Heslinga is in Vaassen bekend als voorganger in de Tabernakel, de zusterkerk van de Dorpskerk. Veel gemeenteleden van de Dorpskerk kennen hem dus ook goed en weten zijn manier van preken te waarderen.

Gospelkoor The Young Church Singers uit Apeldoorn brengt in optredens met zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Ze zingen met hart, ziel en overtuiging. Ieder optreden straalt passie en professionaliteit uit. Met ingetogen, rustige nummers afgewisseld door uitbundige, vrolijke nummers ‘raken’ we mensen tijdens onze optredens.Een goede reden om hen opnieuw uit te nodigen in deze dienst in de Dorpskerk.

De dienst begint weliswaar om 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur is iedereen al van harte welkom om even wat te drinken. De dienst wordt gehouden in de Dorpskerk aan de Markt in Vaassen. Aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten van de dienst.