• Gerrit de Boer (l) en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder ondertekenen de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst

    Dik Leusink

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer verlengt wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61

02-03-2019, 22:23 | Lezersnieuws | Jan

Deze week verlengden Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer uit Doornspijk en VSCO’61 hun wedstrijdsponsorovereenkomst. Op sportpark De Heughte ondertekenden Gerrit de Boer en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het nieuwe sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe sponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer is een echt familiebedrijf dat in 1946 werd opgericht door Derk de Boer. Aanvankelijk lag dedfocus op het verzorgen van administraties en de verkoop van verzekeringen. Sinds de jaren 80 is het aanbod uitgebreid met de makelaardij , bankzaken (Regiobank) en hypotheken. Naast het hoofdkantoor in Doornspijk zijn er vestigingen in Nunspeet, Elburg en Lelystad. In de regio staat Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer bekend als een stabiel bedrijf, bij uitstek het adres voor gedegen en betrouwbaar advies. Door het totaalpakket ontzorgen zij de klant volledig. Bij de Boer werken inmiddels ruim 20 personen.

Mede door de belangstelling voor voetbal, de maatschappelijke betrokkenheid en de waardering voor de club VSCO’61 is De Boer al jaren trouwe sponsor van de club. In de afgelopen jaren zijn de gewenste sponsorvormen samengevoegd tot een mooie wedstrijdsponsorovereenkomst. Na een prettig verlopen evaluatiegesprek hebben sponsor en club besloten om de sponsorverbintenis met meerdere jaren te verlengen. Deze week werd dit op sportpark De Heughte bekrachtigd door de officiële ondertekening van de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst door Gerrit de Boer namens de sponsor en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd Makelaars-en Assurantiekantoor De Boer een fraai bloemstuk overhandigd.

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer heeft kantoren in Doornspijk, Elburg, Nunspeet en Lelystad.

T: 0525 - 661 441
E: info@boerbv.nl
www.boerbv.nl
www.deactievemakelaar.nl

Ook te volgen via Facebook.