• Jeugdteam Majofique 3e

  Gerda Spaan
 • Vienna Ponstein 3e

  Marieke Kolkman
 • Rachel Ubels naar Novice

  Gerda Spaan
 • Thirza Holstege en Kim Spaan 3e

  Gerda Spaan
 • Charissa van Gelder 1e

  Jolanda van Gelder
 • Charissa van Gelder en Esmee vd Bosch 2e

  Gerlinda Bekenkamp

Majofique behaald 5 podiumplekken met 9 optredens. 

26-05-2018, 20:38 | Lezersnieuws | Gerda

Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep was het vandaag een warme wedstrijddag, ondanks de warmte scoorden zij mooie punten en 5 podiumplekken.

Afgelopen zaterdag 26 mei hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Emmeloord. Een warme dag voor alle deelnemers.

Kim Spaan mocht als eerste van Majofique haar 1 baton laten zien in de Intermediate Klasse, helaas geen podiumplek. Daarna was Nicole Ponstein aan de beurt met kidstwirl Peewee, zij deed het super goed en kreeg een 6,5 van de jury, maar ook geen podiumplek. Het duo Esmee v/d Bosch en Charissa van Gelder. Uitkomende in de Juvenile Novice klasse werden 2e en kregen een zilveren medaille. In de Senior Beginner Klasse werden ook Thirza Holstege en Kim Spaan beloond met een medaille en wel voor de 3e plek. In het middagprogramma waren de solisten aan de beurt. Rachel Ubels deed voor de 1e keer mee, zij kwam uit in de Introductie Klasse en bij een volgende deelname mag zij uitkomen in de Novice Klasse. Charissa van Gelder scoorde goud met een 1e podiumplek in de Peewee Beginner Klasse. Ook Vienna Ponstein mocht naar voren komen, zij behaalde in de Juvenile Novice Klasse een 3e plek met bronzen medaille. Daarna was Shannen Ponstein aan de beurt, zij kwam uit in de Pre-teen Novice Klasse. Helaas geen medaille maar een mooie score van 61,4 punten. Als laatste mocht het jeugdteam (Rachel, Jelissa, Amy, Charissa, Esmee, Vienna, Nicole en Shannen) van Majofique hun stoere routine laten zien. Zij werden 3e en kregen een beker. Zij hadden 5 tegenstanders, dus super goed gedaan.

Coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn trots op hun leerlingen, elke keer weer een stapje vooruit! 

Ook lid worden van Majofique? Elke dinsdagavond wordt er getraind in de Erica Terpstrahal te Wezep. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.