• Lynn met haar vloerscore

    SSS Elburg
  • Goud voor Lynn

    SSS Elburg

Lynn Schipper wint goud in Ahoy

24-06-2019, 08:54 | Lezersnieuws | Maaike

Dit weekend was het sportpaleis Ahoy het podium voor de Ahoycup. De beste turnsters van verschillende NK's mochten tijdens het weekend van het NK eredivisie nogmaals strijden voor eremetaal. Ook Lynn Schipper van SSS Elburg mocht hier laten zien wat ze waard is.
Na de indrukwekkende podiumtraining van donderdag stond dit weekend de officiële wedstrijd op het programma.Lynn opende haar wedstrijd met een prima brugoefening. . Helaas niet de gehoopte stalder in haar oefening en iets minder moeilijksheidswaarde maar een zeer nette E- score zorgde voor een prima start.
Op balk maakte Lynn het even spannend. Ze kon haar zenuwen niet in bedwang houden en leverde 0,8 aan D-score in. Maar opnieuw wel blijven staan met salto achterover. Een nette vloer oefening leverde een mooie score van 12.7 op. Met een super sprong wist Lynn zich naar een voorlopige eerste plaats te spingen. Na lang wachten bleek niemand haar score te kunnen verbeteren en met een score van 47,351 mocht zij welverdiend het goud in ontvangst nemen