• Double Coloured Cato

    jeanne meijer

Leden Heuvelruiters nemen prijzen mee naar huis

23-09-2018, 18:25 | Lezersnieuws |

Bonfix Relatiedag vond dit weekend plaats in Wezep. Op dit evenement werd dressuur verreden. Louisa Pongers kwam met haar pony uit in de klasse B cat. ABC. De amazone wist beide rubrieken op naam te schrijven met scores van 191,5 en 192,5 punten.

Yasmin Westerink kwam in de klasse B cat. DE uit. De amazone reed met de pony Bjirmens Sjerp naar scores van 202 en 198,5 punten. Dit was goed voor een 1e en 2e prijs. De combinatie wist ook het beste resultaat van de gehele klasse B neer te zetten en daarmee wonnen ze de statiedeken van Bonfix.

Faye Reintsema ging met Prince van start in de klasse L2 cat. ABC. Zij behaalden in een rubriek de 1e prijs met 194,5 punten.

Amanda den Besten startte haar pony W.J.’s Timberwood in de klasse L1. Deze combinatie ontving van de jury 191 punten en wonnen daarmee de 2e prijs.

Afgelopen woensdag had Yaël kooiker een springwedstrijd in Zwolle op het programma staan. Samen met Goldfever kwam ze uit in de klasse BB. De rubriek werd door deze combinatie op naam geschreven.

PAARDEN

Ook enkele paardenleden gingen dit weekend van start tijdens de Bonfix Relatiedag. Dianne den Besten maakte hier haar debuut met de 4 jarige Enkershof Irna. De combinatie wist in de klasse B de 2e prijs te winnen met 197,5 punten.

Babet Westerink ging van start in de klasse L1. Samen met Escapade wist ze een 1e prijs te winnen met 209 punten. De combinatie wist ook het beste resultaat over de klasse L neer te zetten en won daarmee de statiedeken van Bonfix.

Jeanne Meijer reed met Double Coloured Cato mee in de klasse B. De proeven waren goed voor 197,5 en 198,5 punten en daar werd een 1e en 2e prijs mee gewonnen.
Dit weekend werd er ook gesprongen. In Hulshorst kwam

Esmay Schaftenaar aan de start in de klasse L. De amazone zadelde hiervoor Cenrose Deen’s. De combinatie bleef zowel in het basisparcours als barrage foutloos te blijven. Er werd een 8e prijs gewonnen.