• Sfeerimpressie Kampvuuravond

    M. Vos

Laatste Kampvuuravond 2018

06-12-2018, 21:43 | Lezersnieuws | Gerjan


Het jaar 2018 loopt alweer op z’n eind en dat betekent dat ook de laatste Kampvuuravond van dit jaar er alweer aan komt. En als we richting het eind van het jaar gaan betekent dit ook dat de avonden korter, donkerder en kouder worden. En wat is er dan heerlijker om als mannen onder elkaar samen te komen rondom een warm en knapperend kampvuur!

In 2018 zijn er rondom dit kampvuur weer prachtige dingen gebeurt. Sprekers die ons als mannen hebben geïnspireerd, aanbidding waarmee we samen God groot mochten maken, ontmoetingen welke tot nieuwe vriendschappen hebben geleid en activiteiten waarbij de mouwen opgestroopt moesten worden. En natuurlijk ook de vette hap, waarbij sommige mannen op een avond moeiteloos drie broodjes hamburgers naar binnen werkten!

Tijdens de laatste Kampvuuravond van dit jaar op 13 december verrassen we je graag met de inhoud van de avond. Benieuwd of er een spreker is, of dat we lekker lang met elkaar gaan zingen of dat we misschien wel actief aan de slag gaan? Zorg dat je aanwezig bent en laat je verassen. kun je deze avond weer allerlei nieuwe contacten op doen of oude contacten ophalen en zullen we ook de innerlijke man niet vergeten!

Kortom, kun jij wel een warm vuurtje, een goed gesprek of een gezellige avond gebruiken? Zorg dan dat je er bij bent! Neem als vader gerust je (tiener)zoon en vrienden mee, en als (tiener)zoon je vader! We zien jullie graag donderdag 13 december vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg