• 4x4 finale JUMBO Champions League

    Rijk van Ark

Kletsnatte finale SV Epe 4x4 JUMBO Van Andel Champions League

10-12-2018, 07:12 | Lezersnieuws | Rijk

Zaterdagochtend 08 december vond de finale van de najaarscompetitie plaats van  de SV Epe 4x4 JUMBO Van Andel Champions League. Het koude, natte weer weerhield de jongste pupillen van SV Epe niet om fanatiek de finales te spelen. Maar liefst 37 kinderen van tussen  de 5 en 8 jaar trotseerden samen met de ouders, broertjes , zusjes, opa’s en oma’s het weer. Het enthousiasme spatte ervan af en bondscoach Dik Brummel en zijn assistenten konden na afloop terugkijken op een fantastisch seizoen.

De 4 winnaars van deze competitie zijn  Jop Markerink, Rick Vos, Sam van Laar en Noah Wagenvoort en deze spelers worden bijgeschreven op de JUMBO Van Andel Champions Leaguebeker met de grote oren.

Na afloop de prijsuitreiking en ontving iedere speler een mooi aandenken en uiteraard patat en drinken wat gesponsord werd door Wassink Notariaat uit Epe

Wat nog volgt in de kerstvakantie is een zaalvoetbaltoernooi in de PWA sporthal en na de winterstop gaat de nieuwe groep van start in de voorjaarscompetitie. Een grote groep jongens en meisjes gaat in de het voorjaar deelnemen aan het team voetbal in de JO8 competitie (Jeugd onder 8 jaar)