• Danseressen van de Gelderse Balletscholen op de poster van de voorstellingen

    Jos Karouw

Klassieker Het Zwanenmeer in Veluvine

23-05-2019, 11:35 | Lezersnieuws | Caroline

Leerlingen van De Gelderse Balletscholen dansten half maart mee in Swan Lake van The Royal Moscow Ballet. Een eer en fantastische ervaring, in het bijzonder met de voorstellingen van Het Zwanenmeer van de De Gelderse Balletscholen in het vooruitzicht. Deze voorstellingen vinden plaats op zaterdag 15 en 22 juni 2019 in Veluvine te Nunspeet. Ruim 130 leerlingen en studenten van de Gelderse Balletscholen (Balletschool Nunspeet en Ballet- en Dansstudio Ermelo) zijn op dit moment hard aan het trainen voor deze prachtige voorstellingen vol emotie.

Dansers van verschillende leeftijden en niveau’s vertolken allen met verve hun rol in de prachtige vertolking van de klassieker Het Zwanenmeer, een productie origineel van Tchaikovsky. Bernice Zwijnenburg houdt met haar eigen bewerking de ziel van de originele voorstelling in stand en nodigt u uit van deze hedendaagse vertolking te komen genieten.

U bent van harte welkom op zaterdag 15 en 22 juni aanstaande in de Veluvine te Nunspeet. Kaarten zijn vooraf te reserveren via mail info@gelderseballetscholenol.nlof op de dag zelf aan de kassa verkrijgbaar.