• GK de Brug

    Z.B.T van der Helm

Kerkdienst met en voor verstandelijk beperkten.

14-03-2018, 13:58 | Lezersnieuws | Arnold

In de Gereformeerde Kerk “De Brug” aan de kanaaldijk 57 in Wapenveld wordt op D.V. zondagmiddag 25 maart aanstaande een aangepaste kerkdienst gehouden. Deze dienst is specifiek gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Hierop zijn de indeling en de liturgie van de dienst aangepast. De dienst begint om 15:00 uur, waarbij de liturgie middels een beamer zal worden geprojecteerd.

Medewerking aan deze dienst zal worden verleend door het mannenkoor Groot Schuylenburg uit Apeldoorn bestaande uit een aantal enthousiaste zangers met een verstandelijke beperking. Dit koor staat onder de bezielende leiding van Zwier van der Weerd.

Verder zal er aan deze dienst worden meegewerkt door Chris Noteboom op de piano en Klaas Bredenhoff op het Allen orgel. De algemene leiding van deze dienst is in handen van Ds. Erik Dwarshuis. Het thema voor deze dienst is: “Koning Kruisdrager”. Aangezien het de zondag van de stille week is voor Pasen zal er vanuit het perspectief van Rufus, de zoon van Simon van Cyrene, verhalend de bespotting van Jezus door de militairen neergezet worden.

U bent allen van harte welkom om deze dienst samen met ons mee te beleven. Na afloop van de dienst is er voor iedereen de gelegenheid om samen met de leden van het koor na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.gkdebrug.nl.