• optreden InSalvation tijdens Hemelstijl

    Berre Ruijsink

JmeO Heidebeek beleeft een succesvolle Hemelvaartsdag

16-05-2018, 16:18 | Lezersnieuws | Stefan

Traditiegetrouw hield Jeugd met een Opdracht (JmeO) Heidebeek op Hemelvaartsdag haar Open Huis. Naast een openingsdienst waren er allerlei seminars, rondleidingen, buitenlandse snacks en een Indonesië experience. Natuurlijk was er ook veel ruimte voor elkaar ontmoeten en gezellig een kopje koffie drinken. Dit werd dan ook volop gedaan door de 700 bezoekers die dit jaar naar Heidebeek waren gekomen.

Ook het jongerenevenement 'Hemelstijl' was een succes. Dit evenement werd voor de 2e keer georganiseerd. Publiekstrekker 'InSalvation' verzorgde de aanbidding en muziek voor beide diensten. Deze diensten werden dan ook goed bezocht. De radicale boodschappen van Bernd Jan Gosseling en Bart Hesseling deed menig tiener flink nadenken over hun leven en hun relatie met God.

Na afloop was er veel ontmoeting, gezelligheid en lekker eten in een heus open air café. Dit gebeurde onder het genot van wat deuntjes van verschillende singer-songwriters. Dit gaf een ontspannen festival sfeer wat voor een goede afsluiting van een mooie dag zorgde.