• Examentraining bij JAM

    Ton Pors

JAM Huiswerkbegeleiding ook in Elburg

11-02-2019, 11:55 | Lezersnieuws | astrid


Stress om het huiswerk goed en op tijd af te krijgen is niet meer nodig. JAM geeft sinds januari ook huiswerkbegeleiding in Elburg. In het pand van Kulturhus 't Huiken aan de Lange Wijden 33 helpen ervaren professionals scholieren met hun huiswerk. Maar niet alleen met het maken en leren ervan. Ook met plannen van huiswerk en het voorbereiden van toetsen, projecten en werkstukken. En met het oog op de naderende examens en cito's geeft JAM natuurlijk examen- en citotrainingen. Die beginnen op 19 april.

JAM biedt meer dan huiswerkbegeleiding. In de afgelopen jaren is ervaring opgebouwd in het bieden van hulp bij leren, gedrag en opvoeding in de breedste zin van het woord. Verder helpt JAM bij het aanvragen van PGB's en biedt het ondersteuning binnen het gezin. JAM verzorgt eveneens taaltrainingen voor mensen van buiten de landsgrenzen die het Nederlands (beter) willen lezen, spreken en schrijven. Ook voor het leren van Engels, Frans, Duits, Turks, Italiaans en Spaans kun je bij JAM terecht.

JAM is tien jaar geleden als instituut voor huiswerkbegeleiding begonnen in een huiskamer in Harderwijk. Inmiddels biedt JAM zijn diensten aan op zeven sfeervolle locaties in de (wijde) omtrek van Harderwijk. Honderden scholieren vinden hun weg naar JAM. En ze worden op hun beurt weer op weg geholpen.
Wie gebruik wil maken van de diensten van JAM kan geheel vrijblijvend contact opnemen via 06 10520682 (Jantine van Hunenstijn) of 06-11083676 (Astrid de Bruin). Of een mail sturen naar info@jamharderwijk.nl.