• Grote foto Jubilarissen v.l.n.r.: dhr. van de Kolk, mevr. en dhr. Bronkhorst, dhr. en mevr. Karssen en dhr. Vos. Kleine foto Bestuurswissel v.l.n.r.: dhr. van de Kolk, dhr. van de Streek en dhr. Bal.

    L. Polinder

Jaarvergadering Christelijk Mannenkoor Salvatori

13-01-2018, 16:21 | Lezersnieuws | B van Klompenburg

Op dinsdagavond 9 januari 2018 vond de jaarlijkse ledenvergadering van Christelijk Mannenkoor Salvatori uit Nunspeet plaats in zalencentrum de Pineta.

Tijdens deze avond werd het nieuwe zangjaar geopend.

Bij het agendapunt bestuur werd er onder andere een nieuwe voorzitter gekozen. Koos Bal nam na anderhalf jaar de hamer over van de waarnemend voorzitter Jacob van de Streek.

Ook is afscheid genomen van Derk- Jan van de Kolk als algemeen bestuurslid. Deze plaats is door Albert Mooiweer ingenomen.

Na het formele gedeelte van de avond werden de vrouwen en partners welkom geheten. In het bijzijn van hen zijn de volgende jubilarissen gehuldigd: Harry Bronkhorst i.v.m. 12,5 jaar lid, Wim Karssen i.v.m. 25 jaar lid, Lammert Vos i.v.m. 40 jaar lid en Dick van de Kolk i.v.m. 25 jaar bestuurslid.

Daarna was er tijd voor gezelligheid en een verloting onder het genot van een hapje en drankje.

Het zangjaar 2018 is gezamenlijk onder een gezellige sfeer geopend. In het jaar 2018 zal onder andere op D.V. 3 maart de cd presentatie plaats vinden van de nieuwe Passie- en Paas cd "Aanschouw het Lam". Deze CD is inmiddels in de voorverkoop gegaan bij de koorleden als ook online. Voor verder activiteiten van ons koor kunt u de website www.salvatori.nl bezoeken of op onze facebook pagina kijken.

Alle mannen die van zingen houden zijn bij deze van harte uitgenodigd om eens een repetitieavond bij te wonen. Er wordt vanaf 16 januari elke dinsdagavond gerepeteerd in de Chr. Ger. Oenenburgkerk aan de Vlierweg in Nunspeet, inloop 19:15 uur, aanvang 19:45 uur.