Isabel Bijsterbosch (23) uit Epe schrijft meeslepende thriller

17-12-2018, 19:47 | Lezersnieuws | Isabel

‘Gelogen waarheid’ komt 4 januari uit


EPE - Haar hobby is schrijven. Dat doet ze eigenlijk al jaren. Eerst in een uiterst geheim dagboek dat  niemand lezen mocht. Maar sinds een paar jaren ook in romanvorm die juist in zo veel mogelijk boekenkasten moet staan. Haar eerste boek ‘Beklemmende vrijheid’ kwam in 2016 uit. Op 4 januari volgt er al een nieuwe roman van Isabel Bijsterbosch (23). Deze meeslepende thriller heet ‘Gelogen waarheid’. Extra leuk aspect aan het boek? Het verhaal speelt zich af in en om haar geboortedorp Epe.

Als auteur wordt ze her en der al geroemd om haar nauwkeurige onderzoek en om de verrassende wendingen in haar boeken. Dat geldt zeker ook weer voor haar kersverse thriller die op het punt staat om uit te komen. De Epese auteur is erg blij met haar, steeds serieuzer wordende, hobby. “Ik vind het heerlijk om me af en toe op te sluiten in mijn kamer en de gedachtes te laten stromen.” In haar boeken grijpen de verschillende verhaallijnen, tijden en opvoeringen van personages zeer kunstig ineen. “Ook dit boek is verschenen bij de Uitgeverij Boekscout. Ik kreeg mooie commentaren op mijn ingeleverde manuscript. Nu worden de boeken gedrukt, op 4 januari komt het officieel uit.”
Het boek is vanaf 4 januari te koop via de website www.boekscout.nl, via de facebookpagina van ‘Auteur Isabel Bijsterbosch’ en bij Hullegie, Sisters in Lingerie (de winkel van haar moeder) en The Read Shop Epe. Het boek kost €19,99. “Ik hoop dat veel mensen het boek gaan kopen. Ik ben zeer benieuwd wat de reacties zijn en wat er de komende periode allemaal op me af gaat komen.”

Over het boek ‘Gelogen waarheid’
De 17-jarige Emma komt, na het overlijden van haar moeder bij haar vader in Epe wonen. Ze heeft geen goede band met hem. Ze ontmoet de tien jaar oudere Ron en begint in het geheim een relatie met hem. En dan komen haar nachtmerries. Daarbij schijnt haar vader ineens iets te maken te hebben met de dood van haar moeder. Deze verschillende verhaallijnen maken dat je de beklemmende thriller in één klap uitleest.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE: Nadere informatie over auteur Isabel Bijsterbosch en over haar nieuwe boek ‘Gelogen waarheid’? Neem gerust contact met haar op via tel.: 06-15188652 of email: isabelbijsterbosch26@gmail.com.