• John Franken (l) van IJslander ondertekent samen met sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst die hem weer voor 3 jaar verbindt aan VSCO'61

    Dries van Dijk

IJslander BV opnieuw wedstrijdsponsor VSCO'61

17-02-2018, 11:10 | Lezersnieuws | Jan Borgers

Speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft deze week het wedstrijdsponsorcontract met VSCO'61 voor drie jaren verlengd. Op sportpark De Heughte in Oosterwolde ondertekenden directeur John Franken van IJslander en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO'61 de nieuwe sponsorovereenkomst. Uit dank en grote waardering werd de trouwe wedstrijdsponsor IJslander BV een fraai bloemstuk aangeboden.

Het begon voor IJslander allemaal in 1996 toen Dirk IJskes en zijn vrouw Marjan besloten om duurzame speeltoestellen voor publieke ruimtes te ontwikkelen en te produceren. Met een beetje kennis, het nodige gereedschap en roestvast staal ontstonden de Build Your Own toestellen (BYO). Modulaire onderdelen die je zelf kunt samenvoegen tot een toestel. Met zelfvertrouwen en een flinke dosis doorzettingsvermogen groeide IJslander uit tot de solide onderneming die het vandaag is. Het roestvaste staal waar Dirk en Marjan vanaf het prille begin al heilig in geloofden, blijkt nog steeds een schot in de roos te zijn. Klanten beseffen dat de toestellen niet alleen een lange levensduur, maar veel méér voordelen hebben; hufterproof, onderhoudsvriendelijk en vooral duurzaam. Vandaag de dag werkt IJslander - met enkele tientallen mensen - in een prachtig bedrijfspand aan de Oude Dijk in Oldebroek. Niet meer dan 200 meter van de plek waar het ooit begon.

Op sportpark De Heughte heeft IJslander haar hoogwaardige RVS-producten mogen inzetten bij de realisatie van het JAP (Jeugd Activiteiten Plek). Dit is een doorslaand succes geworden voor de sportende jeugd uit Oosterwolde, die veel gebruik maakt van het JAP. IJslander heeft VSCO'61 al vele jaren als sponsor ondersteund. Bij de onlangs gehouden evaluatie hebben sponsor en club besloten ook de komende drie jaar elkaar te steunen. Deze week werd dit officieel beklonken door het zetten van de handtekeningen onder de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst door IJslander-directeur John Franken en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO'61. Als blijk van grote dank en waardering werd IJslander een fraai bloemstuk aangeboden door VSCO'61.

De trouwe wedstrijdsponsor van VSCO'61 is te vinden op het volgende adres:

IJslander BV

Oude Dijk 10

8096 RK Oldebroek

E: info@ijslander.com

T: +31 (0) 525 - 63 34 20

www.ijslander.com

Ook te volgen via Facebook en Twitter.

Kijk voor leuke IJslander-filmpjes op Youtube.