Grip op emoties bij Walk&Talk HeerdeMaandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

01-03-2019, 15:52 | Lezersnieuws | De Bibliotheek

Donderdag 7 maart is Aafke Hoekstra-de Jong te gast bij Walk&Talk Heerde. Het onderwerp is deze keer Grip op emoties.  Want ontslagen worden en werk zoeken is ook een emotioneel proces. Aafke Hoekstra - de Jong uit Epe, van Cura, praktijk voor stressmanagement, verzorgt de presentatie. Zij is o.a. stress counselor.

Na de informatie van Aafke Hoekstra kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Heerde in de Heerd, Grifstraat 8, 8181 VZ in Heerde en duurt van 9.30 – 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Heerde is iedere eerste donderdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html