• Ontvangst SGP-uitnodigingen door Gresbo Post.

  Arjan Klein
 • Ontvangst SGP-uitnodigingen door Gresbo Post.

  Arjan Klein
 • Ontvangst SGP-uitnodigingen door Gresbo Post.

  Arjan Klein
 • Ontvangst SGP-uitnodigingen door Gresbo Post.

  Arjan Klein
 • Accountmanager Inge Meeuse praat Arjan Klein bij over Gresbo Post

  Jos Klein

Gresbo Post bezorgt SGP-uitnodigingen

24-01-2018, 17:40 | Lezersnieuws | Arjan Klein

Op vrijdagavond Deo volente 2 februari 2018 wordt er ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de SGP in de Grote kerk te Elburg een 'Dank- en zangdienst' georganiseerd. Met medewerking van het Elburgs Mannenkoor O.B.K. onder leiding van Wim Magré wordt een afwisselende mix van psalmen en liederen gezongen.

Alle SGP-leden in gemeente Elburg ontvangen aanstaande vrijdag een keurige uitnodiging voor deze muzikale avond. De bezorging van deze uitnodigingen is uitbesteed aan Gresbo Post. "We vinden het fijn dat politieke partijen zoals de SGP ook de Gresbo weten te vinden voor postbezorging," zo merkt Inge Meeuse, Accountmanager Post van Gresbo, op. "Samenwerken met Gresbo Post getuigt van maatschappelijk verantwoord ondernemen." Meeuse nam woensdagochtend de uitnodigingen samen met haar medewerkers in ontvangst. De broers Arjan en Jos Klein brachten de uitnodigingen naar de sorteerlocatie van Gresbo. De Kleins waren blij verrast door de hartelijke en gastvrije ontvangst. Onder het genot van goede koffie werd bijgepraat en volgde een rondleiding.

De SGP-uitnodiging ligt vrijdag 26 januari bij de SGP-leden op de mat of in de bus. Natuurlijk zijn ook niet-leden hartelijk welkom op deze muzikale avond. Naast mannenkoor OBK werken ook pianist Wilbert Magré en twee predikanten uit de gemeente Elburg mee; ds. Aarnoudse uit Doornspijk en ds. Mensink uit Elburg. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis.