• Servicebus Stella Fietsen

    Jaap Timmer

Gratis fietsservice op openingsevent Meimaand Fietsmaand

24-04-2018, 08:51 | Lezersnieuws |

Gratis fietsservice op openingsevent Meimaand Fietsmaand

Op zaterdag 28 april wordt Meimaand Fietsmaand feestelijk geopend in Nunspeet. De opening van deze fietsmaand vindt plaats op het Stationsplein in Nunspeet.

 

Over het openingsevent Meimaand Fietsmaand

Op het Stationsplein in Nunspeet worden leuke activiteiten georganiseerd door Nunspeet uit de Kunst. Plaatselijke fietshandelaren zijn op het Stationsplein aanwezig om fietsliefhebbers te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op fietsgebied. Bezoekers kunnen op deze dag ook met hun fiets terecht voor een gratis service-check, mogelijk gemaakt door de Nunspeetse fietsenfabrikant Stella Fietsen.

 

Gratis service-check door Stella voor iedereen

Op zaterdag 28 april kun je op het Stationsplein in Nunspeet van 10:00 uur tot 16:00 uur jouw (elektrische) fiets laten controleren door een fietstechnicus, geheel gratis! De fietstechnicus controleert onder andere de bandenspanning, werking van de remmen, fietsverlichting, spakenspanning en de ketting. Wanneer nodig zal er een kleine onderhoudsbeurt plaatsvinden, zodat je weer geheel onder controle met de fiets op pad kunt gaan. Er is ook een E-bike Adviseur aanwezig, waar je terecht kunt voor advies en eventuele vragen over elektrische fietsen.

 

Iedereen met een fiets, ongeacht het type of merk, kan deelnemen aan de gratis service-check. Kan jouw fiets wel een kleine servicebeurt gebruiken? Dan kun je op 28 april tussen 10:00 uur en 16:00 uur terecht op het Stationsplein in Nunspeet, bij de servicebus van Stella Fietsen¹.

 

¹Wanneer er sprake is van een wachtrij dan wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om je in te schrijven op de inschrijflijst. Iedereen die zich inschrijft kan terecht voor een gratis service-check.