• Quiana Altena

  familie
 • Esmee Westerink

  familie
 • Marjolein Schaftenaar

  familie
 • Yasmin Westerink

  niet bekend
 • Babet Westerink

  niet bekend

Goede prestaties door leden Heuvelruiters

24-06-2018, 18:44 | Lezersnieuws |

Onze leden wisten weer goede prestaties neer te zetten met hun paarden. Babet Westerink ging van start op de Almelose Ruiterdagen. Ze kwam daar met haar paard Escapade uit in de klasse L1 dressuur. De combinatie behaalde een 6e prijs met 195,5 punten. In de andere rubriek wisten ze een 3e prijs te winnen met 209 punten.


Esmee Westerink kwam vrijdag aan de start op het springconcours in Hoevelaken. Zij startte daar haar nieuwe paard Hatchi in de klasse B. De nieuwe combinatie wist een 4e prijs te winnen met 75 stijlpunten.


Janiek Boeve had dit weekend concours in Nieuwleusen. Hij startte zijn paard Houston in de klasse B springen. Van de jury ontving de combinatie 83,5 stijlpunten en daarmee wonnen ze in deze grote rubriek van 88 deelnemers een 8e prijs.

Op dinsdagavond werd er ook in Dalerveen gesprongen. Mathijs Bastiaan wist daar met Saffier in de klasse M een 3e prijs te winnen. In de klasse Z kwam de ruiter uit met het paard Egon HBC. Deze rubriek werd door de combinatie gewonnen.

PONY'S

De tweede selectie dressuur werd dit weekend in Wezep verreden. Enkele leden wisten zich hier in de prijzen te rijden. Yasmin Westerink wist in de klasse M2 cat. DE een 2e en 1e prijs te winnen. Met haar pony Cappucino Royale wist ze scores te behalen van 208,5 en 217,5 punten. In de klasse B wist de amazone met haar pony Coelenhage’s Happy Hour een 2e prijs te winnen. De proef was goed voor 196,5 punten.

Faye Reintsema ging van start in de klasse L1. Met haar pony Prince kreeg ze 203,5 punten voor de verreden proef. De combinatie wist hiermee de rubriek te winnen.

Rosan van de Goor kwam met haar pony Elexa uit in de klasse Z2 cat. DE. In de eerste proef wisten ze een 2e prijs te winnen met 66%. De tweede proef werd op naam geschreven met 71%.

In Rijssen werd er de Rijssense Paardendagen georganiseerd. Quiana Altena ging daar van start in de klasse B cat. AB springen. De amazone wist met haar pony Liberty deze rubriek te winnen. Ze sprongen een mooie foutloze ronde en ontvingen 75 stijlpunten.
Afgelopen woensdag werd er in Hulshorst een avondconcours springen georganiseerd. Marjolein Schaftenaar reed met haar pony Surprise mee in de klasse L cat. DE. De combinatie sprong mee in het klassieke en progressieve parcours. Beide rubrieken werden op naam geschreven.