Gesprekstechnieken bij Walk&Talk Heerde

23-04-2018, 09:45 | Lezersnieuws | De Bibliotheek

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe

 

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomsten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Het onderwerp op donderdag 3 mei in Heerde is Gesprekstechnieken.

Hoe kun je door het stellen van de goede vraag meer informatie krijgen? Hoe kun je laten merken dat je interesse hebt in het verhaal van je gesprekspartner? Op donderdag 3 mei zal Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, bij Walk&Talk Heerde ingaan op gesprekstechnieken. Het stellen van open vragen en actief luisteren komen aan de orde, maar ook de gebaren die je moet proberen te voorkomen, zoals je armen over elkaar slaan of wiebelen met je been.

 

Na de informatie over gesprekstechnieken kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij het Gildenhus en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Het Gildenhus is te vinden aan de Wilhelminalaan 59, 8181 BA Heerde, parkeren en ingang aan de achterzijde van het gebouw.

Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.