• Frank van den Dragt (l) van FD Houtbewerking en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder ondertekenen de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst

    Dik Leusink
  • Frank van den Dragt ontvangt een fraai bloemstuk

    Dik Leusink

FD Houtbewerking Op Maat opnieuw wedstrijdsponsor VSCO'61

10-02-2018, 00:20 | Lezersnieuws | Jan Borgers

FD Houtbewerking Op Maat uit Nunspeet heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO'61. Op sportpark De Heughte ondertekenden deze week directeur-eigenaar Frank van den Dragt namens FD Houtbewerking Op Maat en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Uit dank en waardering voor deze support bood VSCO'61 haar trouwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk met divers houtwerk aan.

Houtbewerking Op Maat is gespecialiseerd in de machinale houtbewerking van kozijnen, ramen, deuren, trappen, luiken en schuif-valpuien. Deze worden compleet afgeleverd, maar ook als losse componenten voor renovatie en restauratie van gebouwen, zoals bijvoorbeeld onderdorpels van kozijnen en sierlijke gootlijsten en daklijsten.

Eigenaar Frank van den Dragt heeft eerst kennis en ervaring opgedaan in dit vakgebied door middel van werk en opleiding. Mede daarom is Houtbewerking Op Maat al sinds 2007 een betrouwbare partner voor elke aannemer in de sector woning- en utiliteitsbouw of voor de particulier die kwalitatief goed houtwerk zoekt.

FD startte haar activiteiten aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk, maar door de stevige groei is sinds 2015 een prachtig pand op industrieterrein De Kolk in Nunspeet betrokken. De inmiddels 10 actieve personeelsleden zorgen ervoor dat het bedrijfspand uitbreiding vroeg, hetgeen deze maand wordt afgerond.

Ruim zes jaar geleden is de samenwerking tussen FD Houtbewerking Op Maat en VSCO'61 gestart. Deze is uitstekend bevallen, waardoor beide partijen graag met elkaar doorgaan. Frank van den Dragt hierover: "VSCO'61 is een mooie club, waar ons bedrijf zich graag mee verbindt. De support voelt voor mij ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de sponsoring kan de club de contributie op een acceptabel niveau houden waardoor de voetbalsport voor iedereen toegankelijk is."

De continuering van het sponsorcontract werd zo een feit. Deze week werd op sportpark De Heughte de nieuwe driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst officieel bezegeld. Daartoe ondertekenden Frank van den Dragt namens FD Houtbewerking Op Maat en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder namens VSCO'61 de sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering ontving de trouwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk met hierin ook houtwerk verwerkt.

Houtbewerking Op Maat vindt u op:

Oosteinderweg 92

8072 PD Nunspeet

T: 0525 - 661 144 of 06 - 512 88 827

E: fdragt@houtbewerkingopmaat.nl