• Kinderen van basisschool De Meidoorn

    Jelle Bronsink
  • Kinderen van basisschool De Meidoorn

    Jelle Bronsink
  • Kinderen van basisschool De Meidoorn

    Jelle Bronsink

Eerste Klasse(n)concert is een succes

15-02-2019, 20:42 | Lezersnieuws |

WEZEP – “In samenwerking met TacT-muziek heeft muziekvereniging De Eendracht het Klasse(n)orkest georganiseerd op 3 basisscholen in Wezep. Woensdag 13 februari was basisschool De Meidoorn aan de beurt voor een muzikale afsluiting van deze periode in de kerk ‘het Noorderlicht’ te Wezep.”

Muziek bindt! Dat hebben muziekvereniging De Eendracht, TacT-muziek en basisschool De Meidoorn op woensdag bewezen tijdens het klasse(n)concert in het Noorderlicht te Wezep. De kinderen mochten laten horen wat zij de afgelopen periode hebben geleerd. Iedere leerling heeft een instrument eigen gemaakt. Of het nu een bugel, saxofoon of een melodisch slagwerkinstrument is, ze hebben het laten horen. De nieuwe muzikantjes mochten ook samen met een groep afgevaardigden van De Eendracht wat stukjes meespelen, wat veel plezier bracht bij de kinderen.

Het volgende eindconcert staat gepland op 10 april met basisschool De Rank. Houd een gaatje vrij in uw agenda voor wederom een spetterend optreden van het Klasse(n)orkest!

Bent u enthousiast geworden? U kunt uw kind ook opgeven voor het KingSize Kinderorkest! Dit is voor alle kinderen uit Wezep en Hattemerbroek van 8 t/m 12 jaar. De repetities zijn op de woensdagen in maart van 15:00 – 16:00 uur. De afsluiting zal plaatsvinden tijdens het ‘Pak-je-podiumavond’ van De Eendracht op vrijdag 12 april. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.eendrachtwezep.nl