• Kimberly Pap met Turfhorst Jersey

    Equigeniek Paardenfotografie
  • Kimberly Pap met Just a Dream

    Equigeniek Paardenfotografie

Dubbel goud voor Kimberly Pap

20-01-2019, 23:47 | Lezersnieuws | mendy

Het afgelopen weekend stond voor een aantal dressuurruiters van De Nunspeetse Ruiterclub in het teken van de regiokampioenschappen, die verreden werden in Bergharen en Brummen. Door het behalen van mooie resultaten hebben zij de eer van de vereniging hoog weten te houden!

Kimberly Pap mocht met twee paarden aan de start verschijnen. In de L2-dressuur liet zij met haar paard Turfhorst Jersey zien dat zij goed in vorm waren, wat resulteerde in een eerste prijs en de titel regiokampioen! Ook was Kimberly de beste in de klasse L1, ditmaal met haar paard Just a Dream. Door deze resultaten heeft Kimberly met beide paarden een ticket weten te bemachtigen voor de nationale Indoor Kampioenschappen die de KNHS zal houden in maart 2019.

In de L1-dressuur mochten nog twee leden van De Nunspeetse Ruiterclub in de baan verschijnen. Julia Vrolijken met Indra reden naar een mooie 6e prijs en een 9e plek was er voor Diana Vinke met Juventus. In de klasse B eindigden Gerrit Morren en Janine op een keurige 7e plek.

En dat is niet het enige! Er werden nog meer goede resultaten behaald. In de M2-dressuur was de 2e prijs voor Stefanie Waaijenberg en Giovanni en in de klasse Z1 mocht Diana Vinke haar Grandissimo opzadelen voor de 3e prijs. Ook Stefanie en Diana mogen op het NK-dressuur starten!