• Henk Drost (R) van Drost Install en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO'61 schudden elkaar hartelijk de hand.

    Jan Borgers

Drost Instal BV opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

24-03-2019, 17:17 | Lezersnieuws | Jan

Drost Instal BV uit Wezep en VSCO’61 hebben deze week hun wedstrijdsponsorovereenkomst verlengd met drie jaar. Op sportpark De Heughte ondertekenden Directeur Henk Drost en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het nieuwe driejarige sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd Drost Instal BV door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

Ruim een eeuw geleden begon Peter Drost een handel in brandstoffen, eigengemaakte kachels en landbouwwerktuigen en was hij hoefsmid. Het aanbod breidde zich gestaag uit met water, gas, elektra en dakbedekking en sindsdien is Drost Instal een totaalinstallateur die van alle markten thuis is. Het bedrijf denkt ook mee op het gebied van energiebesparing met zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en energiebesparende thermostaten. Drost is tevens leverancier van topmerken in sanitair zoals Windsor & Co.

Daarnaast is Drost Instal partner van de Energiewacht Groep. Voor het kopen, huren of leasen van een nieuwe CV-ketel en ook het installeren ervan, kunt u bij Drost Instal terecht. Sinds enige jaren zijn keukens, tegels en badkamers ook toegevoegd aan het assortiment van Drost Instal en wel onder de naam Küchen-Treff Wezep. In de prachtige showroom aan de Rondweg is er keus voor iedereen.

Om haar naamsbekendheid verder te vergroten heeft Drost Instal BV / Küchen Treff drie jaar geleden besloten om VSCO’61 te sponsoren. Na evaluatie van het aflopende sponsorcontract zijn de ervaringen gedeeld. De conclusie is positief, waardoor het contract met drie jaar verlengd kon worden. Deze week zijn de gemaakte sponsorafspraken officieel bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Hiertoe was Directeur Henk Drost naar het sportpark De Heughte gekomen om samen met sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de handtekeningen te zetten onder de nieuwe sponsorovereenkomst. De trouwe wedstrijdsponsor werd vervolgens, als blijk van dank en waardering, door VSCO’61 een fraai bloemstuk overhandigd. Ook nam Henk Drost een exemplaar van het eerste jubileumboek, uitgegeven ter gelegenheid van 25 jaar VSCO’61, in ontvangst ,waarin hij op een elftalfoto te zien is in de clubkleuren van de Kanaries.

DROST Instal BV / Küchen-Treff vindt u op:
Rondweg 86
8091 XK Wezep
T: 038-2000169
E: info@drostinstal.nl
www.drostinstal.nl
www.kuchentreff-wezep.nl

En verder natuurlijk te volgen via Twitter en Facebook.