• Doe mee met VVD !

    Henk Kemp

De VVD Oldebroek gaat voor zorgveiligheid (3)

31-01-2018, 20:10 | Lezersnieuws | Henk Kemp

De VVD gaf in 2 eerdere artikelen al aan dat hartfalen met enige regelmaat voorkomt in onze omgeving, en dat we heel blij zijn met de mensen die hulp kunnen bieden met reanimatie en het gebruik van de AED(apparaat dat gebruikt wordt bij hartfalen) .

Ook zijn we al die verenigingen , instellingen, winkels en bedrijven dankbaar dat zij al investeren in een bereikbare AED. En zelfs deze apparaten hebben niet het eeuwige leven, en moeten eens vervangen worden. Daarom is erkentelijkheid zeker op zijn plaats.

Maar dat is nog niet voldoende. In een uitgestrekte gemeente als Oldebroek, met ook veel ouderen buiten de kernen, kan hartfalen zomaar optreden.

En dan is het heel belangrijk dat er voldoende mensen met reanimatie/AED kennis in de buurt zijn, en dat er ook binnen enkele minuten een AED beschikbaar is.

Daar wil de VVD Oldebroek de komende periode hard aan werken. Stimuleren dat er voldoende mensen beschikken over reanimatiekennis en AED vaardigheden, en bevorderen dat er nog meer AED's beschikbaar komen voor deze ongelooflijk belangrijke vorm van hulpverlening!

Zo helpen we de samenleving echt, Oldebroek Voor Mekaar !

Hoe we dat gaan doen?

Wordt vervolgd.