• Homepage

    /

De nieuwe website van Hellebrekers is transparant en kleurrijk

25-06-2019, 13:37 | Lezersnieuws | Willeke

Onlangs presenteerde Hellebrekers via sociale media een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De afgelopen jaren is de technisch dienstverlener enorm gegroeid. Niet alleen qua medewerkers – de teller staat inmiddels op ruim 230 – maar vooral in organisatie en dienstverlening. Behalve een sterke positie in de markt voor zwembad- en gebouwtechniek heeft Hellebrekers ook een omvangrijk aandeel in de markt voor industriële automatisering. Het vorige logo en de vorige huisstijl van Hellebrekers bleven ongeveer 20 jaar onveranderd. Anno 2019 deden ze onvoldoende recht aan wat inmiddels een volwassen en dynamisch bedrijf is. Het was tijd voor Hellebrekers om een fris gezicht te laten zien. 

Het nieuwe gezicht van Hellebrekers is op prachtige wijze verwerkt in de kersverse website van het bedrijf. Op iedere pagina is het moderne corporate logo zichtbaar: strak, levendige tinten en met twee elementen in het beeldmerk die de twee business units van Hellebrekers symboliseren. Het kleurenschema achter de teksten en beelden is onderdeel van de nieuwe huisstijl van het bedrijf. Iedere kleur vertegenwoordigt een kernwaarde van Hellebrekers, zoals betrokkenheid, ambitie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De vloeiende lijnen symboliseren de dynamiek van het bedrijf.

Concreet biedt de website van Hellebrekers onder meer de volgende voordelen:

-een duidelijke beschrijving van de organisatie en haar   dienstverlening;
-informatie over preferred producten en diensten is sneller   benaderbaar;
-meer beeldmateriaal van het bedrijf en de projecten;
-de website is met elk device (mobiel of niet) te gebruiken;
-echte verhalen over/van Hellebrekers medewerkers;
-een actueel overzicht van vacatures bij Hellebrekers;
-grote persoonlijke bereikbaarheid van contactpersonen.

Hellebrekers heeft een frisse wind door haar organisatie laten waaien. En dat komt duidelijk tot uiting in het nieuwe logo, de fraaie kleuren en vormen van de huisstijl en de unieke website. Eddy Vlijm, directeur-eigenaar van het bedrijf, is enorm trots op de vernieuwingen: “Het logo en de huisstijl geven perfect weer wie Hellebrekers is en welke visie we hebben.
De lancering van de nieuwe website werd intern feestelijk gevierd met taart bij de koffie.

Bekijk de nieuwe website van Hellebrekers via: www.hellebrekers.nl