• Locatie-aanduiding caravankeuring

    Peter Hertogh

Caravankeuring Veilig Verkeer Nederland

16-02-2019, 16:25 | Lezersnieuws | Veilig Verkeer Nederland

Op 12 en 13 april a.s. organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Elburg/'t Harde in samenwerking met de gemeente Elburg een caravankeuring. Tegen geringe kosten kunnen bezitters van een caravan of vouwwagen deze laten controleren door een aantal specialisten.

Nederland is een echt caravanland, zodra het voorjaar begint zijn er weer volop caravans op de weg. Na maanden in de winterstalling te hebben gestaan zwerven deze vanaf het voorjaar uit over Europa en soms nog verder. Na zo'n periode van stilstand is het goed de caravan te laten controleren. Voor slechts € 20,- biedt Veilig Verkeer Nederland u een grondige controle aan.

Uw caravan of vouwwagen wordt tijdens deze keuring op alle belangrijke punten geïnspecteerd. Dit wordt onder andere uitgevoerd door specialisten van het Rijksdienst voor het Wegverkeer, Politie en Elburg Bandencenter. De resultaten van deze keuring worden persoonlijk met de eigenaar besproken, hij/zij beslist daarna zelf over eventuele reparaties of vervangingen. De keuring vindt plaats bij de Gemeentewerf Elburg, 't Straatje 8 te Elburg.

Tijdens deze dagen is ook Optiek Van Veen aanwezig voor een gratis ogentest en zijn er enkele leuke andere stands met nuttige informatie over verkeersveiligheid en de caravan.

Wilt u gebruik maken van deze caravankeuring, meld u dan vooraf aan. Het heeft voorkeur dit per e-mail (jan.nota@planet.nl) te doen, maar telefonisch kan ook: 0525-682808.