• V.l.n.r.: Ferdi Spijkerboer, Harmen van Dorp en Lammert Vlieger

    Dik Leusink

Boeve en Van Dorp opnieuw Stersponsor VSCO’61

07-01-2019, 22:35 | Lezersnieuws | jan

VSCO’61 heeft in de laatste week van 2018 haar Stersponsorovereenkomst met Boeve & Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies met kantoren in Oosterwolde en Elburg wederom verlengd. De nieuwe driejarige sponsorovereenkomst werd op het kantoor van Boeve & Van Dorp in Elburg officieel beklonken door de contractondertekening door Ferdi Spijkerboer en Harmen van Dorp namens de trouwe stersponsor en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd Boeve & van Dorp door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

Boeve & Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies is een begrip in het midden- en kleinbedrijf. Elke klant krijgt begeleiding naar wens; dat kan eenvoudige administratie tot en met gehele ontzorging van de administratie via een onlinepakket. Door persoonlijke aanpak, kleinschaligheid en servicegerichtheid heeft Boeve & Van Dorp inmiddels een brede en trouwe klantenkring opgebouwd. Zodanig dat het bedrijf zich genoodzaakt zag drie jaar geleden een extra vestiging in Elburg te openen.

Boeve & Van Dorp kent een ‘no-nonsense’ karakter; u kunt er terecht kunt voor alle zaken op het gebied van administratie, verzekeringen, fiscaliteit en advisering. Doordat ze alles onder één dak heeft kunnen zij op het gebied van bedrijfsverzekeringen optimale advisering doen. Arbeidsongeschiktheid en bedrijfsaansprakelijkheid zijn van groot belang en Boeve & Van Dorp heeft daar een ruim aanbod aan verzekeringen voor.

Ook haar maatschappelijke betrokkenheid laat Boeve & Van Dorp zien door sponsoring van diverse sportverenigingen. Bij VSCO’61 liggen de roots en de Kanaries kunnen dan ook rekenen op warme support.

Vorige week werd dit op het kantoor van Boeve & Van Dorp in Elburg officieel bekrachtigd door de ondertekening van het nieuwe Stersponsorcontract door Ferdi Spijkerboer (Administratie) en Harmen van Dorp (Verzekeringsadviseur) en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Dank en waardering werd uitgesproken voor dit partnerschap, waarna de club de trouwe Stersponsor een fraai bloemstuk overhandigde. Tevens werd Boeve & Van Dorp veel zakelijk succes toegewenst.

Boeve & Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies

Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde
T: 0525 - 62 20 31
en
Jufferenstraat 1
8081 CP Elburg
T: 0525 - 65 61 87
E: info@boeveenvandorp.nl
www.boeveenvandorp.nl

Ook via te volgen via Facebook en Twitter.