• Voetbal is één van de sporten die terugkomt bij Beweegkriebels

    Gerjo Stegeman

Beweegkriebels: Kies je sport!

11-07-2019, 10:42 | Lezersnieuws | Rudolf

WEZEP / OLDEBROEK – Voor kinderen die op een sport willen, maar nog niet weten welke, organiseert Goed Bezig Oldebroek Beweegkriebels. Een cursus voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 van de basisschool die plaats vindt oktober tot en met december. Ze maken kennis met verschillende sporten in de gemeente Oldebroek. Elke sport proberen ze twee keer, er is één sportmoment per week. Na afloop maken ze een keuze voor één sport.

 

Verschillende groepen

Kinderen kunnen inschrijven voor aparte groepen. Deze zijn toegespitst op de verschillende dorpen en leeftijden. Per regio zijn er verschillende sportaanbieders. Er is per regio een blok voor groep 1/2 en voor groep 3/4.

De sporten die worden aangeboden in regio Wezep en Hattemerbroek zijn: voetbal, dansen, gymnastiek, korfbal, twirl en judo.

In Oldebroek, Oosterwolde, ’t Loo en Noordeinde worden voetbal, gymnastiek, volleybal, judo, mountainbike en dansen aangeboden.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 24 september via www.goedbezigoldebroek.nl. De kosten bedragen €10,- per deelnemer. Informatie over de definitieve data, betaling en locaties wordt in de loop van september gecommuniceerd.