• Harold van Norel (links) overhandigt Jan van den Bosch names de sponsorcommissie een bloemstuk als blijk van waardering

    Eigen foto

Autorijschool Perspectief opnieuw sponsor volleybalvereniging Blauw Wit

10-12-2018, 18:25 | Lezersnieuws | reinier

Afgelopen vrijdag heeft autorijschool Perspectief uit Oldebroek zich opnieuw als sponsor verbonden aan volleybalvereniging Blauw Wit. Als blijk van dank en waardering ontving rijschoolhouder Jan van den Bosch een mooi bloemstuk uit handen van sponsorcommissielid Harold van Norel.  

Al diverse jaren is er sprake van een uitstekende samenwerking tussen autorijschool Perspectief en volleybalvereniging Blauw Wit. Recentelijk heeft Jan van den Bosch daarom gekozen voor een nieuwe sponsorovereenkomst. Binnen volleybalvereniging Blauw Wit is rijschoolhouder Jan van den Bosch bovendien geen onbekende. Jan was ruim 30 jaar actief als speler en ook buiten het volleybalveld bekleedde hij diverse functies (o.a. als voorzitter). Inmiddels is ook zijn dochter actief als speelster bij het CMV (Cool Moves Volleybal). 

Autorijschool Perspectief
Autorijschool Perspectief is al 25 jaar het vertrouwde adres voor rijles in Oldebroek en omgeving. De persoonlijke benadering en geduldige instructie zijn daarbij vanzelfsprekend. Dat is ook de reden waarom al diverse leerlingen met plezier de opleiding bij Jan van den Bosch hebben genoten en afgerond. Autorijschool Perspectief weet zijn instructie perfect aan jou aan te passen en hanteert daarbij een logische, stap voor stap instructie. Je zult je daarom snel op je gemak voelen bij autorijschool Perspectief.