• Fietstocht 25 mei

    Wouter van Middendorp

Alpaca’s scheren tijdens de Nunspeetse Fietstocht

13-05-2019, 12:06 | Lezersnieuws | sportbedrijf nunspeet bv

Op 25 mei wordt een leuke fietstocht georganiseerd door Nunspeet Beweegt. Tijdens de tocht van 25 of 31 kilometer kan men genieten van diverse activiteiten op de route. De fietsers kunnen starten tussen 09:00 en 11:00 uur bij Stella Fietsen in Nunspeet. Enthousiast? Meld je aan via www.nunspeetbeweegt.nl.

Route en activiteiten

Vanuit Stella Fietsen in Nunspeet gaat de tocht naar Doornspijk en Hoge Enk. De fietsroute gaat verder langs de prachtige oevers van het Veluwemeer. Tijdens de route komt men diverse leuke activiteiten en tussenstops tegen. Iedereen kan bijvoorbeeld actief meedoen aan de fiets- en verkeersquiz, een kijkje nemen achter de schermen bij Melkveebedrijf Lage Bijssel, alpaca’s scheren en testritten maken op een Stella e-bike. Neem onderweg een korte pauze en luister naar prachtige verhalen verteld door de boswachter en geniet van een ijsje bij IJsboerderij Bonestroo.

Praktische info

Het event is gratis
Start tussen 09:00 en 11:00 uur bij Stella Fietsen in Nunspeet, Oosteinderweg 90, 8072 DP
Ontvang een leuke gevulde goodiebag
Er worden activiteiten georganiseerd op de route

Gratis ijsje van IJsboerderij Bonestroo
Kijkje achter de schermen bij Melkveebedrijf Lage Bijssel
Fiets- en verkeersquiz
Kofferbakverkoop bij Molen de Duif (alleen ’s ochtends)
Leer van alles van de molenaars bij Molen de Duif
Alpaca’s scheren
Verhalen verteld door de boswachter
Bezoek een schilderexpositie
Gratis testritten op Stella e-bikes

Meld je gratis aan op www.nunspeetbeweegt.nl!

Organisatie

De tocht wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt in samenwerking met diverse partners, waaronder Stella Fietsen, Fietsknoop en Stichting Rustpunt. “Tijdens Meimaand Fietsmaand willen wij zoveel mogelijk mensen activeren om fietsend de prachtige omgeving van Nunspeet te verkennen. Fietsen is namelijk een laagdrempelige sportieve activiteit voor jong en oud! Daarnaast draagt fietsen bij aan een goede gezondheid, zonder al te veel lichamelijke belasting. Om deze redenen hebben we in samenwerking met Stella Fietsen, Fietsknoop en Stichting Rustpunt ons ingespannen voor een ontspannen, gezellige en leerzame fietsdag!”, vertelt Nynke Bakker van Nunspeet Beweegt.