Accountantskantoor Timmer B.V. steunt Stichting Veluwse Wens Ambulance

08-01-2018, 14:10 | Lezersnieuws | Accountantskantoor Timmer B.V.

In het kader van Betekenisvol Ondernemen heeft Accountantskantoor Timmer het afgelopen jaar een speciale actie gevoerd ten behoeve van de Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Accountantskantoor Timmer B.V. wil graag een stapje verder gaan dan het momenteel populaire Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij Maatschappelijk Verantwoord denken wij aan 'dusdanig ondernemen zodat de omgeving en het milieu er geen last van hebben'. Wij vinden dat het eigenlijk heel normaal zou moeten zijn dat de omgeving geen last van je heeft. Wij willen graag van betekenis zijn voor de maatschappij om ons heen en daarom leggen wij de lat wat hoger: wij willen graag Betekenisvol Ondernemen.

Het gehele jaar 2017 hebben wij als kantoor gespaard voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Voor elke ingediende aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting hebben wij gedurende het jaar één euro in de pot gedaan. En bovendien hebben wij aan onze relaties de mogelijkheid geboden om hieraan ook mee te doen door middel van een extra bijdrage. Hiermee wilden wij proberen om een paar duizend euro voor de stichting bij elkaar te brengen.

Op de nieuwjaarsreceptie van de Stichting Veluwse Wens Ambulance (26 januari 2018) zullen wij namens Accountantskantoor Timmer B.V. het uiteindelijke bedrag bekend maken en dit door middel van een cheque overhandigen aan het bestuur van de stichting.