• De huldiging van de 5 zaalkampioenen.

    N. Lijkendijk

5 kampioensteams MHC Epe gehuldigd!

20-03-2019, 22:03 | Lezersnieuws | Nico

Na de laatste competitiewedstrijden werden zaterdag 16 maart alle kampioenen van MHC Epe van het afgelopen zaalhockeyseizoen gehuldigd. De club kan terugblikken op een zeer succesvol seizoen. Maar liefst 5 teams zijn in het zaalseizoen 2018-2019 kampioen geworden in hun klasse.

 

Met aanwezigheid van veel trotse ouders en overige leden zette het bestuur van MHC Epe de verschillende teams in het zonnetje. Jeugdcoördinator Frans Withoos “Het is fantastisch hoe onze jeugd in de zaal heeft gepresteerd”. “Vijf teams uit verschillende jeugdklassen die, deels ongeslagen, de kampioenstitel hebben gehaald” gaat Frans verder “Een unieke gebeurtenis en een geweldige prestatie voor kleine club zoals Epe”.

 

Het zaalhockeyseizoen zit er nu op, maar de teams zijn al weer druk bezig met de trainingen voor de nieuwe competitie veldhockey.

Lijkt het jou leuk om ook te hockeyen? Je kan op elke leeftijd instappen, vanaf de jongste jeugd tot onze veteranen (35+). Zonder verplichting mag je 3 keer gratis mee trainen om te kijken of je hockey leuk vind. Kijk op www.mhcepe.nl voor meer informatie.