• de meiden in actie...

    eigen foto

VTS Politieschoolvoetbal blijft populair

13-03-2018, 20:32 | Lezersnieuws | Henk Stoel

Datum:

woensdag 11 april 2018, 12:30

Locatie:

Sportlaan 1
sportpark de Wiltsangh
Nunspeet

De inschrijvingen zijn afgerond en voor de meisjes is sprake van een record met 20 deelnemende teams. In totaal zullen er In totaal zullen er zo?n 600 spelers en speelsters in actie komen.zo?n 600 spelers en speelsters in actie komen. De speeldatum van het toernooi is woensdagmiddag 11 april.

Vanaf 12.30 uur starten de poulewedstrijden van de 11 deelnemende scholen uit Nunspeet, Elspeet en Hulshorst. Deze zijn rond 16.00 uur afgelopen, waarna een intermezzo volgt met de penaltybokaal. Voor iedere school zal een jongen, meisje en leerkracht of vrijwilliger proberen te scoren. Vanaf 16.45 uur starten de finalewedstrijden, waarna even na 17.30 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden.

Een vertegenwoordiging van het gemeentebestuur zal samen met Henk Dooijeweerd namens hoofdsponsor VTS Taxi en Tours de bekers van de vier verschillende toernooien voor jongens en meisjes uitreiken. Tevens zijn er prijzen voor de sportiefste teams in iedere categorie. Zij krijgen de Bertus Bakker-Fair Play cup. Iedere speler krijgt verder een herinnering aan deze dag.

Kortom het wordt een middag vol plezier voor de schooljeugd in de gemeente Nunspeet. De organisatie namens de politie regio N.O. Gelderland in co-productie met vv Nunspeet is er helemaal klaar voor!