Voedselbank Inzameling

09-04-2018, 10:32 | Lezersnieuws | Cinthia van Dijk

Datum:

zaterdag 21 april 2018, 09:00 tot zondag 6 mei 2018, 09:00

Locatie:

Zuiderzeestraatweg 9
O.L.Vrouw ten Hemelopneming
Hattem

Aktie Voedselbank.

Graag willen wij de voedselbankactie even onder uw aandacht brengen. In het weekend van 21 april is de start van deze actie; het inzamelen van levensmiddelen en persoonlijke verzorging.

De voedselbank is een prachtig doel waar veel gedaan wordt door vrijwilligers. Hulp te bieden aan hen die noodgedwongen gebruik moeten maken van de voedselbank. Mensen die met heel veel moeite proberen de eindjes aan elkaar te knopen.

Mensen die buiten hun schuld om, in uitzichtloze situatie zijn terecht gekomen. Hoe schijnend kan het zijn als je niet zelf optimaal voor je gezin of jezelf kunt zorgen. Eerst moet men schaamte overwinnen om bij de voedselbank aan te kloppen voor hulp.

Laten wij, die het toch best goed hebben deze mensen een helpende hand bieden. Geef wat extra aandacht voor deze medemensen. Even deze mensen uit hun dagelijkse zorgen tillen zodat er met uw hulp weer een lichtpuntje in hun leven mag komen.

Wij mogen niet onze schouders ophalen en deze mensen in de kou laten staan. Er is ons geleerd zorg te dragen voor elkaar en te delen met elkaar.

Mogen wij als Pastoraatgroep van de R.K kerk daarom ook dit jaar weer een beroep doen op uw hulp en steun, zodat weer veel mensen geholpen kunnen worden.

Geef met gulle hand, Geef met uw hart. De pastoraatgroep wenst u alle goeds, Lia, Hillie en Cinthia

De start van de voedselbankaktie is zaterdag 21 april tijdens de viering van 19.00 uur. Woensdag 25 april en woensdag 2 mei inbreng boodschappen bij Parochiebureau tussen 9.30 uur-11.00 uur. Zondag 29 april en zondag 6 mei inbreng boodschappen, voor of na de viering van 9.00 uur.

Adres: R.K kerk Zuiderzeestraatweg 7, nabij de oude IJsselbrug Hattem.